Bokashi - Japanilainen keittiökompostointimenetelmä

Bokashi on muinainen japanilainen kompostointimenetelmä, joka muuttaa ruokajätteen ravitsevaksi maaperän parannusaineeksi. Bokashi-menetelmä on ollut käytössä jo pitkään, mutta siitä tuli suosittu Japanissa 1980-luvulla. Tällöin menetelmä myös kaupallistettiin.

Myötävaikuttava tekijä oli Teruo Higa, joka kehitti EM-brändin. EM on lyhenne sanoista ”Effective micro-organism”. Ne nopeuttavat käymisprosessia ja saavat ruokajäämät hajoamaan nopeammin, kun siirrät ne maaperään. Lisäksi ne säilyttävät kaikki ruoka-aineiden ravinteet, joilla on suotuisa ja pitkäkestoinen vaikutus maaperään.

Bokashi-menetelmä on nykyään käytössä yli 120 maassa, ja se on yksi suosituimmista tavoista sekä pienille että suurille kotitalouksille kompostoida ruokajätteensä. Tilaa aloituspakkaus ja aloita kompostointi Bokashi-menetelmällä!
Näytä suodattimet Näytä vähemmän
Suodatus
Hinta
Varastossa
Näytä
Järjestä
Biojätteistä maanparannusaineeksi ja kasviaineeksi
93.61 €
Osta
Tietoja
Aloituspakkaus bokashi-kompostointiin
155.28 €
OstaTietoja
Åsa Lövberg Åsa Lövberg
Ravitse puutarhaasi kultavedellä
86.06 €
Osta
Tietoja
Bokashi-ämpärit kierrätetyistä kalaverkoista
162.07 €
Osta
Tietoja
Mittaa maaperän lämpötila kevätkylvöjä varten
14.24 €
Osta
Tietoja
Lannoita helposti tarkalla annostelulla
56.80 €
Tuotevahti
Bokashi-ämpäri maanparannukseen
13.87 €
Osta
Tietoja
Ylimääräinen ämpäri bokashi-aloituspakkaukseen
46.85 €
Osta
Tietoja
Kansi ja leikkuulauta Bokashi-kompostisangolle
9.09 €
Osta
Tietoja
Bokashirouhe keittiökompostoriin
13.87 €
Osta
Tietoja
Hajottaa biojätteen bokashiämpärissä
35.86 €
Osta
Tietoja
Näyttää 12 / 12 tuotetta
Kirjaudu sisään
Valitse maa