Bokashi - Japanilainen keittiökompostointimenetelmä
Myötävaikuttava tekijä oli Teruo Higa, joka kehitti EM-brändin. EM on lyhenne sanoista ”Effective micro-organism”. Ne nopeuttavat käymisprosessia ja saavat ruokajäämät hajoamaan nopeammin, kun siirrät ne maaperään. Lisäksi ne säilyttävät kaikki ruoka-aineiden ravinteet, joilla on suotuisa ja pitkäkestoinen vaikutus maaperään.
Bokashi-menetelmä on nykyään käytössä yli 120 maassa, ja se on yksi suosituimmista tavoista sekä pienille että suurille kotitalouksille kompostoida ruokajätteensä. Tilaa aloituspakkaus ja aloita kompostointi Bokashi-menetelmällä!
Biojätteistä maanparannusaineeksi ja kasviaineeksi
93.61 €
Aloituspakkaus bokashi-kompostointiin
Ravitse puutarhaasi kultavedellä
86.06 €
Bokashi-ämpärit kierrätetyistä kalaverkoista
162.07 €
Mittaa maaperän lämpötila kevätkylvöjä varten
14.24 €
Lannoita helposti tarkalla annostelulla
56.80 €
Ylimääräinen ämpäri bokashi-aloituspakkaukseen
46.85 €
Kansi ja leikkuulauta Bokashi-kompostisangolle
9.09 €
Bokashirouhe keittiökompostoriin
13.87 €
32.03 €
Hajottaa biojätteen bokashiämpärissä
35.86 €
Näyttää
12
/
12
tuotetta