- Kakkuveitsi ja kakkulapio yhdessä
- Tyylikäs muotoilu
- Ruostumatonta terästä tai muovia
Magisson palkitulla kakkulastalla kakkupalan leikkaus ja siirto lautaselle onnistuu samalla keittiövälineellä. Tyylikkään kakkulapion avulla voi leikata niin hääkakut kuin sunnuntaikahvien tarjoilut. Kakkupalasta tulee joka kerta täydellinen.
Kakkulapiolla voi leikata myös erittäin korkeita kakkuja ongelmitta. Vakaa kahva helpottaa kakunpalan nostamista, eikä kakkupalaa tarvitse koskea. Magisson kakkulapio on siksi myös hygieeninen ratkaisu.
Kakkulapiota on helppo käyttää. Leikkaa kakun läpi, purista lapion reunoja ja nosta kakkupala lautaselle. Irrota otetta hieman, niin pala irtoaa lapiosta helposti.
Kakkulapio on Maria Kivijärven suunnittelema ja se on alun perin valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Alkuperäinen kakkulapio on saanut useita palkintoja, kuten RedDot Award ja GIA, ja se oli ehdolla German Design Award -palkinnon saajaksi. Lisäksi se oli finalisti Housewares Design Awards -kilpailussa.
Magisson ruostumattomasta teräksestä valmistettu alkuperäisen mallin rinnalle on tullut myös muovinen malli. Muovinen kakkulapio on valmistettu elintarvikehyväksytystä ABS-muovista. Molemmat mallit voidaan pestä astianpesukoneessa.
Mitat: 25,3 cm x 5,5 cm x 5 cm
Elintarvikehyväksytyt materiaalit: Ruostumaton teräs tai ABS-muovi