- Erittäin terävä veitsi
- Suunniteltu ja valmistettu Japanissa
- Terävä veitsi, jolla leikkaat leipää sitä litistämättä
KAI:n japanilaiset leipäveitset leikkaavat terävästi niin vastaleivotut limput kuin hapanleivätkin litistämättä leipää.
Veitsessä on terävä, sahalaitainen terä. Veitsi on tukeva ja siitä saa hyvän otteen. KAI-leipäveitsille ominaista on niiden tyylikäs muotoilu sekä uskomaton terävyys.
Saatavilla on kaksi erilaista leipäveistä: Kai Wasabi och Kai Shun Classic
Kai WASABI
Veitsen musta kahva on valmistettu polypropeeni-bambujauhesekoitteesta. Bambun luonnollisten antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta veitsi on hygieeninen. Lisäksi se on helppo puhdistaa. Terä on valmistettu ruostumattomasta, kiillotetusta teräksestä. Terä puhdistetaan miedolla tiskiaineella.
Terän mitat: 23 cm
Kahvan mitat: 12,6 cm
Hiilipitoisuus: 1K6
Kovuus: 58 HRC +/- 1
Leipäveitsi kuuluu KAI:n Wasabi-veitsisarjaan
Kai SHUN Classic – Testivoittaja!
Norska Dagbladetin leipäveitsitestissä vuonna 2019 Kai Shun Classic valittiin parhaaksi veitseksi!
Kai Shun Classicin terä on valmistettu laadukkaasta VG-MAX-teräksestä. Terän kummallakin puolella on 32 kerrosta damastiterästä, joka antaa veitselle ainutlaatuisen kuvioinnin.
Veitsen kahva on valmistettu pakkapuusta.
Terän mitat: 23 cm
Kahvan mitat: 12,2 cm
Kovuus: 61 HRC +/- 1
Leipäveitsi kuuluu KAI:n Shun-veitsisarjaan