- Tee samankokoisia lihapullia helposti
- Lihapullat pysyvät paremmin kasassa
- Suuren lihapullamäärän tekeminen sujuu helpommin
Jos lihapullista on hankalaa saada samankokoisia, ovat lihapullasakset oiva ratkaisu. Niiden avulla on helppo muotoilla täydellisen pyöreitä ja samankokoisia lihapullia mille tahansa juhla- tai arkiaterialle. Liha puristetaan tiiviisti yhteen saksien sisässä, joten ne eivät hajoa yhtä helposti ja pysyvät pyöreinä. Valmiiksi muotoiltujen lihapullien halkaisija on 3,5 cm.
Vinkki! Kasta sakset veteen silloin tällöin, niin jauheliha ei jää kiinni metalliin. Lihapullasakset tulee pestä käsin.
Myös kakkutikkarien tekeminen onnistuu lihapullasaksien avulla!
Ruoanlaittoa helpottavat lihapullasakset valmistetaan Italiassa.