- Vähentää ruokahävikkiä ja pidentää säilyvyyttä
- Marinoi lihan ja kalan hetkessä
- Tyhjiöpumppu ostetaan erikseen
Säilytä raaka-aineita tyhjiössä ja pidennä hedelmien ja vihannesten, leivän, leivonnaisten ja maitotuotteiden säilyvyyttä. Tyhjiöpakattu ruoka säilyy tuoreena jopa neljä kertaa pidempään, joten ruokahävikin määrä laskee merkittävästi. Erinomainen ratkaisu esimerkiksi silloin, kun illallisen jäämät haluaa säästää seuraavien päivien eväiksi.
Läpinäkyvän rasian kannessa on käytännöllinen päivämäärämerkintä, jonka avulla sisällön pakkauspäivän voi tarkistaa. Kaikentyyppisiä ruokia, kastikkeita ja keittoja voidaan säilyttää tyhjiössä.
Käytä tyhjiörasiaa, kun lihat tulee marinoida nopeasti. Tyhjiön avulla marinadi imeytyy nopeammin ja ruoka maistuu paremmalta.
Tyhjiön luomiseksi tarvitaan tyhjiöpumppu. Tyhjiöpumppu ostetaan erikseen ja se sopii kaikkiin tyhjiörasioihin.
Pyyhi kannen ja rasian reunat kuiviksi ennen käyttöä. Aseta kansi paikoilleen ja kiinnitä se rasiaan. Aseta tyhjiöpumppu venttiilin päälle ja pumppaa. Rasiaan on muodostunut tyhjiö, kun pumppaaminen käy raskaaksi.
Avaa rasia liu'uttamalla tyhjiöventtiiliä sivulle. Vinkuva ääni kertoo, että rasiaan pääsee ilmaa ja tyhjiö on purettu. Kansi voidaan nyt avata.
Tyhjiörasia on astianpesukoneen kestävä ja se tulee pestä ennen ensimmäistä käyttökertaa.
Tyhjiörasiaa on saatavana kolmessa koossa:
Small, punainen: 0,8 litraa, 15,5 x 9 x 10,5 cm
Medium, sininen: 2 litraa, 22,5 x 15,5 x 11,5 cm
Large, valkoinen: 3 litraa, 29,5 x 18,5 x 11,5 cm
Huom.Tyhjiöpumppu ostetaan erikseen.