- Erittäin helppo omien suklaiden valmistukseen
- Arvostettu lahja
- Sillä voi tehdä 24 suklaata
Siitä lähtien, kun rakastettu pähkinäsuklaakonvehti katosi kauppojen hyllyiltä, karkkien tarjontaan on syntynyt tyhjiö. Nyt voit valmistaa omia pähkinäsuklaita tällä 100 % elintarvikekelpoisella silikonimuotilla. Kotitekoiset pähkinäsuklaat ovat varmasti suosittu lahja tai joululahja!
Sulatettu suklaa. Kaada osa sulatetusta suklaasta muottiin ja aseta kolme pähkinää kuhunkin muottiin. Kaada loput suklaasta ja anna jäähtyä. Suklaa ei tartu silikonimuottiin, joten palat on helppo irrottaa muotista heti, kun suklaa on jäähtynyt.
Silikonimuotissa voi valmistaa 24 suklaata ja muotti kestää lämpötiloja -50°C ja +230°C välillä. Voidaan pestä astianpesukoneessa käytön jälkeen.